2010 m. kovo 31 d., trečiadienis

Vonios kambario baldai


Sveiki visi. Noriu pasidalinti su jumis informacija apie vienos kompanijos produkciją - vonios kambario baldus: jie yra aukštos kokybės gaminiai, todėl rekomenduoju jums įsigyti būtent iš šios kompanijos. Šie vonios kambario baldai yra patikimi, aukštos kokybės, parduodami už gerą kainą.
Manau, kad vonios kambario baldai yra esminė mūsų namų interjero detalė, kuri reikšminga kievienam žmogui. Nes tai, ką mes matome kas dieną vonios kambario baldus, nors ir ne per ilgiausiai per savo gyvenimą praleidžiame vonioje.
Tačiau patikimi ir ilgaamžiai vonios kambario baldai mums yra būtini ir reikalingi, todėl įnvestuoti į vonios kambario baldus verta. Daugelis pradėję savo bute remontą susimasto, kokius gi įsigyti vonios kambario baldus - kad jie būtų patikimi, geros kokybės, už prieinamą kainą, ir gerai derėtų prie vonios kambario interjero.


Keyword/Raktaždžiai: Vonios kambario baldai, vonios kambario baldai

5 komentarai:

  1. vonios baldai cia, šiame straipsnyje yra kurios šalies gamybos? Girdėjau, kad geriausi vonios baldai yra iš Italijos. Nežinau, tiesa ar mitas...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vonios plytelės ir baldai privalo tarpusavyje derėti. Kitaip nebus jokio grožio, jeigu vienas su kitu "pjausis". Patarčiau nebijoti ir tamsesnių spalvų plytelių, nes jos puikiai tinka kiek didesnės erdvės vonioms, o ruda spalva suteikia jaukumo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikrai pritariu Nomedai. Faktas, kad vonios plytelės ir baldai turi derėti tarpusavyje. Šiuo atveju vonios spintelės pati vonia ar dušo kabina turėtų būti neišsikiriančių spalvų. Bent jau mano nuomone, vonioje gražiausiai žiūrisi mediniai baldai suderinti su keramikėmis kriaukle, klozetu ir panašiai. O ir šiaip, turint natūraliai atrodančius vonios baldus, galima eksperimentuoti su plytelių spalva. :)

    AtsakytiPanaikinti