2010 m. gegužės 10 d., pirmadienis

Elektroninės komercijos mokymai


1. (1-dalis, seminaras) Įvadinis seminaras apie elektroninę komerciją, elektroninės komercijos perspektyvos, galimybės, instrumentų apžvalga, internetinės reklamos galimybės. (1 seminaras, trukmė 1,3-2val.) KAINA: 10Lt.

2. (2-dalis praktiniai mokymai) Elektroninės komercijos instrumentai (blogai, internetiniai dienoraščiai), nemokami puslapiai su turinio valdymo sistemomis, asmeniniai puslapiai, darbas su jais, jų panaudojimas, darbas su elektroninės komercijos instrumentais, internetinės reklamos išteklių panaudojimas (SEO ir kiti reklamos metodai, strategija), visų įnstrumentų strategija naudojant juos, praktiniai užsiėmimai, kaip su jais dirbti bei panaudoti. (4 praktiniai užsiėmimai po 1,3-2val.) KAINA: 140Lt.


Dalyviams būtina išankstinė registracija.

PASIŪLYMAS DALYVIAMS! Norintys gauti nuolaidą seminarui bei praktiniams mokymams užsiregistruokite patys ir pakvieskite 2 draugus bei nurodykite, kad jie nuo jūsų ir mes jums suteiksime net 40Lt. nuolaidą praktiniams mokymams.

Taip pat tiems, kurie apsispręs dalyvauti praktiniuose mokymuose ir apmokės sumą iš anksto taikome 15Lt nuolaidą! Praktiniai mokymai kainuotų 125Lt.

Seminarai-mokymai vyksta Naugarduko g. 34, 5-aukšte "Montuotojo" pastate. Dėl registracijos į seminara kreipkitės kontaktais.


Kreiptis kontaktais:
Tel.: +37067050198 Svajūnas
El.p.: kraujalis.svajunas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą